Ayurvedisch Consult

Voorafgaand aan een eerste consult zal ik je een uitgebreide vragenlijst sturen. Hierin staan onder andere vragen met betrekking tot je voeding, leefstijl, spijsvertering, slaappatroon, huidige klachten en klachten in je verleden, medicijngebruik etc. Het is misschien fijn om alvast over enkele dingen na te denken en wat op papier te zetten. Misschien ben je je van sommige zaken niet eens zo bewust of is het al zo lang geleden dat je het echt even op moet zoeken.

Tijdens het consult zullen we samen door de vragenlijst heen gaan en volgt een tong- en polsdiagnose. Een meting met de Vedapulse behoort ook tot de mogelijkheden. De Vedapulse is een mooie combinatie van de eeuwenoude polsdiagnose uit het Oosten en de hedendaagse techniek. Vervolgens nemen we samen de mogelijkheden door, zowel praktisch als financieel en maak ik een plan. Een plan zal bestaan uit advies met betrekking tot voeding en leefstijl, eventueel kruiden, yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen of bijvoorbeeld een voorstel voor een behandeling.

Na een eerste consult kun je altijd contact opnemen bij vragen, klachten etc. We spreken af dat je na een een aantal weken terugkoppelt wat de effecten zijn van het aanbrengen van veranderingen in je voeding en- of leefstijl. Veelal is een vervolgconsult aan te raden, maar een eerste consult kan je ook al een hoop handvaten geven om zelf aan de slag te gaan.

Het is ook mogelijk om het consult online te doen.   

 

When diet is wrong, medicine is of no use.

When diet is correct, medicine is of no need.

AYURVEDIC PROVERB

 

 Voorwaarden Vedapulse meting

  • Zorg ervoor dat je anderhalf uur voor de meting niets meer eet.
  • De meting vind idealiter plaats in de ochtend.
  • Net als voor een ECG is het belangrijk dat je in staat bent heel stil te liggen of zitten. 

Wil je contact met ons?

Hoi, ik ben Sylvana, Tushti’s Therapeut

Wie ben je?

Je contactgegevens

Je opmerkingen