Human Design

Human Design is een systeem dat jou inzicht geeft in je eigen unieke blauwdruk. De Human Design kaart bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten. De centra hebben een relatie met het Vedische chakrasysteem, de kanalen met de Joodse Kabbala en de poorten met de Chinese I Tjing. Het is een systeem dat moderne wetenschap zoals de quantum fysica combineert met eeuwenoude oosterse wijsheid.

In onze huidige maatschappij worden wij van jongs af aan geconditioneerd. We worden als homogene groep onderwezen in het schoolsysteem. We leren ons vooral aan te passen aan de groep en ons te gedragen zoals het hoort. Velen van ons raken hun authenticiteit al op jonge leeftijd kwijt. Inzicht in jouw unieke blauwdruk kan je ondersteunen om jezelf terug te vinden en jezelf beter te begrijpen. We hebben niet allemaal dezelfde energie. We maken allemaal op een andere manier beslissingen. We leren allemaal op onze eigen unieke manier. Door middel van jouw blauwdruk jezelf beter begrijpen kan zoveel acceptatie en zelfliefde brengen. 

Ook voor kinderen die vastlopen in het schoolsysteem kan meer inzicht in hun blauwdruk heel erg waardevol zijn. Hoe mooi zou het zijn als leerkrachten de basis van Human Design zouden kennen en hiermee hun leerlingen kunnen herkennen en bijstaan!

Benodigdheden Human Design Consult

  • Exacte geboortetijd, eventueel op te vragen bij de gemeente in je geboorteplaats.
  • Geboorteplaats

 

Human Design brengt ook verheldering, en daarmee begrip en compassie, naar de mensen om jou heen bij meer inzicht in hun blauwdruk. Binnen je gezin bijvoorbeeld of een groep collega's waar je veel mee samenwerkt. In een eerste consult kunnen we gaan kijken naar de basis van jouw blauwdruk, de blauwdruk van je kind, of naar de basis van de kaarten van bijvoorbeeld jouw gezin. Hoe werkt jouw energie, waar voel jij de ander goed aan en ben je meer geconditioneerd, hoe maak jij het best beslissingen, wat zijn je belangrijkste karaktereigenschappen, hoe leer jij, zijn bijvoorbeeld een aantal belangrijke punten waar je mee meer inzicht in kunt verkrijgen. Vervolgens kun je hier bewust jezelf in gaan observeren en hier meer naar gaan leven. 

Het is ook mogelijk het consult online te doen.